Tour De Geuze

Beste biervrienden,

Binnenkort is er weer de legendarische en ondertussen razend populaire Toer de Geuze (https://www.horal.be/toer-de-geuze-2022).

Een echte belevenis, waarbij de wereld van de lambiek een heel weekend open gaat voor het grote publiek. Deze editie nemen maar liefst 11 brouwerijen en stekerijen deel !

Degenen die het al hebben meegemaakt zullen het beamen : een niet te missen event.
Een groot volksfeest waarbij de installaties toegankelijk zijn en er rondleidingen worden gegeven, en waarbij natuurlijk de fantastische ambachtelijke producten van de deelnemende brouwerijen en stekerijen kunnen worden geproefd, veelal samen met een artisanaal bereid lokaal hapje.

Praktisch

Wanneer ?
De Biergilde van de Feniks gaat ter plaatse op zondag 1 mei.
Verzamelen vanaf 9u30 aan parking Fenikshof, abdijstraat in Grimbergen. We vertrekken om 10 ten laatste.

Wat ?
Wij verzorgen het vervoer heen en terug vanaf de parking van het Fenikshof, abdijstraat in Grimbergen.
Bij elke bezochte brouwerij vragen we jullie een top 3 van jullie favoriet bier van de desbetreffende brouwerij. Dat bier wordt (zo mogelijk) ter plaatse aangekocht, en zal gedegusteerd worden tijdens een door de Gilde later te organiseren Geuze / Lambiek avond.

Welke brouwerijen ?
We hebben gekozen voor 3 brouwerijen in het Halse. Op de agenda staan bezoeken aan Boon, De Herberg en Hanssens. Eventueel, afhankelijk van de drukte van de bezochte brouwerijen en de voorkeuren van de meegereisde leden, kan Tilquin en/of Oud Beersel hier nog worden aan toegevoegd, of 1 van de andere vervangen.

Prijs ?
Het vervoer wordt geregeld door de Gilde. Hiervoor vragen we een bijdrage, die zal afhangen van het aantal deelnemers. We schatten dat dit niet meer dan 15 euro p.p. zal bedragen voor leden. Niet-leden betalen 7 euro meer.
Consumpties ter plaatse zijn voor eigen rekening.

Inschrijven maar !!
Inschrijven kan tot en met zondag 27 maart. Daarna kunnen we op basis van het aantal deelnemers het vervoer organiseren.
Bevestig je aanwezigheid door een mailtje te sturen naar info@biergilde.be, of door een berichtje op ons contactformulier (https://biergilde.be/contact/)

Hopelijk tot binnenkort !

Biergilde van de Feniks

The event is finished.

Datum

mei 01 2022
Expired!

Tijd

09:30 - 17:00

Geef een reactie